Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
20.02.2017

Оголошення для державних службовців прокуратури Донецької області, які перебувають у відпусці по догляду за дитиною, на лікарняному, тощо.

         Відповідно     до п. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», особи, зазначені у пункті 1, підпункті "а" пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.
         Повідомляємо, що державним службовцям прокуратури Донецької області, які не мають доступу до системи електронного декларування з причин знаходження у відпустці або на лікарняному необхідно в строк до 16:45 24.02.2017 з’явитись особисто до відділу інформаційних систем, маючи при собі наступні документи:
        
1.     Копія паспорта працівника, що отримує ЕЦП (копії 1-6 сторінок (3-6 за наявності відміток)), засвідчена написом «Копія вірна» та підписом власника.
      Наголошуємо на тому, що копії документів повинні бути якісно відскановані, містити розбірливі реквізити документа, якісне обличчя на фото та якщо на одному боці листа є дві копії документа, то цей лист засвідчується двома підписами власника та двома написами «копія вірна»);
 
2.     Копія облікової картки платника податків підписувача, засвідчена підписом власника.
      Якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від реєстраційного номера облікової картки платника податків, додатково подається копія сторінки паспорта з відміткою про таку відмову, завірена підписом власника.
 
         Якщо можливості з’явитися до відділу інформаційних технологій прокуратури області не існує, Національне агентство з питань запобігання корупції  надає можливість використання ЕЦП «Приватбанку» для подальшого подання електронної декларації. Зазначений ЕЦП можливо отримати клієнтам «Приватбанку», які використовують «Privat24». Цю послугу можливо отримати в розділі: «Всі послуги», «Бізнес», «Електронний Цифровий Підпис» та «завантажити сертифікат». 
 
         Телефон для довідок: (0629) 54-10-50
 
Відділ інформаційних технологій
прокуратури області

кількість переглядів: 731