Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2018

Двоє чоловіків підозрюються у наданні поліцейському хабара за не притягнення їх матері до кримінальної відповідальності (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом надання неправомірної вигоди працівнику правоохоронного органу.
 
На початку березня до оперуповноваженого 1-го міжрайонного відділу Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Донецькій області звернулись двоє мешканців с. Іллінівка Костянтинівського району. Чоловіки запропонували капітану поліції неправомірну вигоду у сумі 70 000 гривень за не притягнення до кримінальної відповідальності їхньої 52-річної матері, яка фігурує у справі про порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів.
 
Після отримання від поліцейського вказаної інформації прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі за попередньою змовою групою осіб) КК України.
 
20 березня працівниками прокуратури спільно із співробітниками Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України задокументовано факт надання зловмисниками поліцейському банківської картки з першою частиною хабара у розмірі 20 000 гривень.
 
 
На теперішній час вирішується питання про повідомлення чоловікам про підозру у скоєнні вказаного злочину та обрання міри запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2170