Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.08.2018

У Краматорську заарештовано другого фігуранта справи про жорстокий напад на дружину фермера

Суд задовольнив клопотання Краматорської місцевої прокуратури та обрав  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою неодноразово судимому чоловіку, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) КК України.
 
Нагадаємо, вранці 1 серпня у Краматорську двоє чоловіків увійшли до під’їзду багатоповерхівки та, дочекавшись,  коли дружина підприємця-фермера вийде з квартири до ліфту, напали на неї та вдарили металевою трубою  по голові.
 
Коли 52-річна потерпіла знепритомніла, зловмисники затягли її до квартири, зв’язали руки липкою стрічкою та кинулись на пошуки коштів і цінних речей. Згодом, не знайшовши способу відкрити знайдений сейф та злякавшись, що жінка може померти, нападники зателефонували її чоловіку та з місця злочину втекли.
 
Одного з підозрюваних, 30-річного місцевого мешканця, який після нападу на жінку дістався до іншої  чужої оселі та викрав із сейфу грошові кошти в еквіваленті 1 млн грн, затримано та заарештовано.
 
Наразі його 47-річному напарнику теж повідомлено про підозру у скоєнні інкримінованих злочинів та рішенням суду його відправлено чекати вироку за грати.
 
Потерпіла, у якої діагностовано відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та чисельні забої тіла, і досі перебуває в лікарні у тяжкому стані.  
 
Досудове розслідування триває.
 
                       Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2415