Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2018

Підозрюваному у зґвалтуванні 12-річної дитини обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Суд задовольнив клопотання Краматорської місцевої прокуратури та обрав чоловіку, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 3 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітньої особи) КК України, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Установлено, що 23 серпня до поліції від мешканки м. Краматорська надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік зґвалтував її 12-річного сина. У ході розслідування з’ясувалось, що зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та застосовуючи фізичне насильство, затягнув побаченого їм на вулиці хлопчика до підвального приміщення власного будинку та в подальшому вступив з ним у статеві відносини у неприродний спосіб проти його волі.
 
Вранці дитині вдалось втекти від ґвалтівника додому, де він розповів, що з ним сталось, матері.
 
На даний час особу правопорушника встановлено – ним виявився 34-річний місцевий мешканець, неодноразово судимий за майнові злочини. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення та заарештовано.
 
Досудове розслідування триває.
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2402