Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2018

На Донеччині прокуратура з’ясовує обставини смерті малолітньої дитини

Авдіївським відділом Красноармійської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство малолітньої дитини) та ст.166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною) КК України.
 
Установлено, що увечері 22 жовтня мешканка м. Авдіївки святкувала своє 36-річчя в компанії друзів. Разом із дорослими у квартирі знаходився син іменинниці, якому через тиждень мало б виповнитися 3 місяці.
 
Після вдалого застілля гості розійшлись, мати пішла відпочивати, а прокинувшись о 06:20 ранку, не знайшла поруч із собою дитини. Пошуки хлопчика у квартирі успіху також не дали, тож жінка викликала поліцію.
 
Коли співробітники слідчо-оперативної групи підійшли до квартири заявниці, то на порозі перед дверима побачили завернуте в ковдру дитяче тіло – на жаль, вже бездиханне. За попередніми даними, видимих тілесних ушкоджень на тілі дитини не виявлено, проте остаточна причина смерті стане відома після проведення судово-медичної експертизи.
 
Як тримісячний малюк опинився у під’їзді, наразі з’ясовується. Триває допит матері та інших свідків події.
 
На даний час відомо, що крім померлого хлопчика, у жінки є 5-річна донька, яка виховується бабусею, оскільки матір рішенням Селидівського міського суду у грудні 2017 року позбавлена на неї батьківських прав.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2939