Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2018

За зухвалий розбійний напад на літню жінку злочинці проведуть по 10 років за ґратами

Вироком Іллічівського районного суду м. Маріуполя засуджено двох мешканців міста за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням у житло) та ч. 2 ст. 28 ч. 3 ст. 357 (незаконне заволодіння паспортом та іншими важливими особистими документами, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.
 
Публічним обвинуваченням, підтримуваним у суді прокурорами відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури області доведено, що 47-річний уродженець м. Маріуполя та 36-річний громадянин Грузії у новорічну ніч з 31.12.2016 на 01.01.2017, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, шляхом пошкодження замка вхідних дверей проникли до будинку 73-річної пенсіонерки, яка мешкає у  Кальміуському районі міста.
 
Побачивши літню жінку, зловмисники, погрожуючи їй ножем та застосуванням насильства, заволоділи належним їй майном на загальну суму 30 000 грн, паспортом громадянина України та іншими документами на ім'я потерпілої.
 
За скоєння зазначених злочинів суд призначив кожному із злочинців  покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
                                                                                               Прес-служба прокуратури Донецької області
 
                       

кількість переглядів: 2156