Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2019

У Маріуполі судитимуть зловмисника, який, пограбувавши літню жінку, підпалив її будинок

Під процесуальним керівництвом Маріупольської місцевої прокуратури №2 завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.187, ч.1 ст.357, ч.2 ст.194 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з проникненням у житло, викрадення банківської картки з корисливих мотивів, умисне знищення та пошкодження чужого майна шляхом підпалу) КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що ввечері 31 жовтня 26-річний мешканець м. Маріуполя вчинив розбійний напад на знайому 62-річну жінку за місцем її мешкання, заподіявши їй тілесні ушкодження. Після цього зловмисник заволодів грошима, особистими речами та банківською карткою потерпілої, підпалив речі у будинку та з місця злочину втік.
 
Пожежу було ліквідовано співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій, а поліцейськими «по гарячих слідах» затримано підозрюваного. За клопотанням прокуратури суд обрав йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі обвинувальний акт направлено до суду. Обвинувачений очікує на вирок у Державній установі «Маріупольський слідчий ізолятор».
 
Чоловіку загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1872