Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2019

Прокуратура домоглась підвищення суми застави для чоловіка, викритого на торгівлі амфетаміном

Під процесуальним керівництвом Приморського відділу Маріупольської місцевої прокуратури №1 розслідується кримінальне провадження за фактом збуту наркотичних засобів мешканцем м. Маріуполя.
 
Установлено, що 25 грудня 60-річний чоловік, знаходячись на подвір’ї свого будинку у Приморському районі м. Маріуполя, з метою отримання прибутку незаконно збув за 3 300 грн 9,4834 г психотропної речовини – амфетаміну. 10 січня зловмисник повторно збув покупцеві амфетамін масою 8,5755 г та майже 20 г канабіса, виручивши за «товар» 5 500 грн.
 
Того ж дня вказані грошові кошти виявлено та вилучено в результаті обшуку автомобіля, яким керував зловмисник.
 
На даний час чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України та Приморським районним судом м. Маріуполя обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
З урахуванням резонансу зазначеного злочину, категорії та кількості вилучених наркотичних засобів і психотропних речовин, суд, за клопотанням прокурора, признав зазначений випадок виключним та підвищив верхню межу передбаченої законодавством застави, встановивши її у розмірі майже 1 000 000 грн.
 
 Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. 
           
                          Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1944