Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2019

До завершення досудового розслідування підозрюваний в умисному вбивстві перебуватиме за гратами

 
Донецьким апеляційним судом задоволено апеляційну скаргу Нікольського відділу Волноваської місцевої прокуратури, та скасовано ухвалу Володарського районного суду щодо обрання міри запобіжного заходу чоловіку, підозрюваному у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.
 
Подія датована 12 грудня 2018 року. 30-річний мешканець смт. Нікольське Нікольського району, посварившись зі знайомим чоловіком, з яким щойно в одній компанії розпивав спиртні напої, дочекався, поки той через деякий час вийде з магазину, наздогнав його та спричинив 4 ножових поранення в область грудної клітини, одне – у черевну порожнину та два – у стегно. Внаслідок пошкодження стегнової артерії потерпілий помер.
 
Володарський районний суд ухвалив рішення щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту, з чим категорично не погодилась прокуратура та подала апеляційну скаргу.
 
За рішенням апеляційної інстанції чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до закінчення строку досудового розслідування.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1968