Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2019

Чоловіка заарештовано за підозрою у жорстокому вбивстві товариша

За погодженням Костянтинівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, та взято під варту чоловіка, який з мисливської рушниці застрелив свого товариша.
 
                
 
У рамках досудового розслідування встановлено, що 13 квітня 54-річний мешканець с. Клебан Бик  Костянтинівського району перебував на подвір’ї належному йому приватного домоволодіння разом із 31-річним, раніше судимим за крадіжку, другом.
 
В ході спілкування гість влаштував сварку з приводу того, що приятель заявив на нього до поліції за крадіжку мобільного телефону. У відповідь на невдоволення гостя хазяїн пішов до будинку, дістав з-під дивану мисливську рушницю 16-го калібру, зарядив її патроном та, повернувшись до столику, біля якого на табуреті сидів опонент, вистрелив йому у груди.
 
Від отриманого вогнепального поранення чоловік помер на місці, а стрілок вивіз його тіло на берег р. Кривий Торець та скинув у воду. Через тиждень труп з вогнепальним дробовим пораненням грудної клітини знайдено у річці правоохоронцями.
 
На даний час досудове розслідування триває. 
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1829