Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2019

Спроба підкупити поліцейського коштувала нетверезому винуватцю ДТП штрафу у розмірі 9 010 грн

Краматорський міський суд визнав 34-річного водія автомобіля «Audi A6» винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.
 
Покаранням для зловмисника стало накладення штрафу у розмірі 530 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 9 010 грн.
 
Нагадаємо, у ніч на 25 березня мешканець м. Краматорська, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, приїхав на територію автогаражного кооперативу, де, не впоравшись з керуванням, скоїв наїзд на бетонний блок. 
 
На місце події прибули працівники роти 1 батальйону патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов'янськ, які, помітивши у винуватця ДТП наявні ознаки сп’яніння, запропонували йому пройти медичне освідчення за допомогою алко-тестера.
 
Побачивши на приборі відмітку у 1,37 проміле, водій висловив пропозицію надати одному з поліцейських неправомірну вигоду у розмірі 200 доларів США за не складання стосовно нього відповідних адміністративних протоколів. Про неправомірні дії чоловіка співробітник поліції повідомив слідчо-оперативну групу.
 
                              Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2080