Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2019

Завершено розслідування у справі неодноразово судимого зловмисника, який мало не відкусив поліцейському палець

Дружківський відділ Краматорської місцевої прокуратури погодив та скерував до суду обвинувальний акт за  ч. 2 ст. 345 КК України (насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України стосовно 25-річного мешканця м. Дружківки, раніше судимого за хуліганство, крадіжки, грабіж та шахрайство.
 
Нагадаємо, 12 квітня чоловік, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, прийшов до оселі колишньої дружини, де вчинив сварку з її матір’ю. Стверджуючи, що саме теща винна у його розлученні з дружиною, чоловік схопив жінку за одежу та наніс кілька ударів по тулубу, а коли на допомогу матері вибігла і сама екс-кохана, нападник побив і її.
 
Відповіддю на агресію дебошира став виклик поліції, однак під час примусового перепровадження його до поліцейського автомобілю зловмисник накинувся на одного з інспекторів та укусив його за перший палець кисті лівої руки.
 
Згідно з висновком судово-медичної експертизи, 43-річному патрульному спричинено укушену рану пальця з травматичною ампутацією нігтьової фаланги.
 
За ухвалою слідчого судді, підозрюваний продовжує перебувати під цілодобовим домашнім арештом.
 
Довідково: умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
 
                              Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2053