Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2019

Підозрюваного у зґвалтуванні 18-річної дівчини взято під варту

За клопотанням Слов’янської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 28-річному, неодноразово судимому мешканцю Слов’янського району, затриманому 5 червня за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 152 (зґвалтування) КК України.
 
Нагадаємо, ввечері 2 червня чоловік, який у травні умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин, напав на жительку Слов’янська, однак жінці вдалось вирватись від нього та втекти. Наступного ранку зловмисник вчинив такі ж самі дії, зустрівши 18-річну дівчину: поваливши її на землю та погрожуючи ножем, чоловік зв’язав їй руки ременем від рюкзака та вступив з нею у статеві зносини проти її волі, після чого, залякавши потерпілу вбивством за розголошення вказаної події, з місця злочину втік.
 
Протягом доби ґвалтівника було затримано. Нині йому повідомлено про підозру у скоєнні зазначеного злочину. На найближчі два місяці місцем перебування підозрюваного визначено слідчий ізолятор.
 
Досудове розслідування триває.
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2044