Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2019

До 15 років за гратами або довічне позбавлення волі: справу дружківського вбивці направлено до суду

Під процесуальним керівництвом Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого п.13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.
 
На лаві підсудних опинився 57-річний дружківський слюсар, який вже має за плечима дві судимості: у 2005 році - за вбивство, а у 2014 – за спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Проте, навіть відбувши в місцях позбавлення волі 12 років свого життя, чоловік не зробив належних висновків і це коштувало життя ще одній людині. 
 
Слідство встановило, що 9 березня чоловік та його 35-річний товариш, до речі - дальній родич, вживали спиртні напої у квартирі, яку останнім часом разом винаймали. Після 22 години між ними виникла сварка: раніше судимий чоловік занадто категорично оцінив нецензурні вирази, висловлені на його адресу опонентом, та затаїв образу, а дочекавшись, коли кривдник ляже відпочивати,  накинувся на сплячого, тричі вдаривши його ножем, після чого пішов із квартири.
 
Від проникаючих колото-різаних поранень живота з ушкодженням шлунку, підшлункової залози і правої нирки та колото-різаного поранення грудної клітини потерпілий вранці помер.
 
Обвинувальний акт прокуратурою погоджено та скеровано до суду. Третя судимість може додати до кримінального стажу злочинця ще 10-15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2106