Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2019

За розбій із зґвалтуванням 20-річної дівчини злочинець 9 років проведе за ґратами

Дев’ять років позбавлення волі з конфіскацією майна. Такий вирок ухвалив суд у справі 34-річного, раніше судимого за корисливі злочини чоловіка, який скоїв кримінальні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України.
 
У ході судового процесу встановлено, що у ніч на 25 травня 2018 року зловмисник, побачивши на одній із вулиць м. Краматорська 20-річну дівчинку, затягнув її за гараж, де, застосовуючи фізичне насильство, а саме спричинивши поверхневі різані рани шиї, задовольнив з нею свою статеву пристрасть у неприродній формі. Після зґвалтування нападник відібрав у потерпілої належне їй майно на загальну суму понад 4 тис грн та з місця злочину втік, проте невдовзі був затриманий правоохоронцями.
 
Суд підтвердив ґрунтовність та об’єктивність доказів, наданих у ході слухань публічним обвинуваченням, яке підтримувала  Краматорська місцева прокуратура, та визнав чоловіка винним в інкримінованих злочинах.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2097