Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.06.2019

Прокуратура з’ясовує обставини смерті малолітньої дитини у стаціонарі міської лікарні

Під процесуальним керівництвом Маріупольської місцевої прокуратури № 2 проводиться досудове розслідування за фактом неналежного виконання професійних обов’язків працівниками комунального закладу Маріупольської міської ради «Маріупольська міська лікарня №1», що призвело до тяжких наслідків, а саме до смерті малолітньої дитини.
 
Установлено, що 8 червня до поліцейського відділку звернувся батько хлопчика 2017 р.н., який розповів, що його син 29 травня, перебуваючи за місцем мешкання,  отримав опіки 30% тіла, сівши в каструлю з окропом, яку заздалегідь приготувала його мати для купання дітей. З опіками 1-2 ступеню дитину терміново доставлено до стаціонару опікового відділення міської лікарні.
 
7 червня під час прийняття капельниці з призначеними лікарськими засобами у малюка почались судоми та згодом він помер у реанімаційному відділенні.
 
За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 140 КК України.
 
На теперішній час проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення усіх обставин вказаної події.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2334