Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2019

Судитимуть маріупольця, викритого на реалізації амфетаміну за системою так званих «закладок»

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.307 (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту наркотичних засобів в особливо великих розмірах) КК України.
 
                    
 
Нагадаємо, 19-річний мешканець м. Маріуполя за попередньою змовою з двома своїми знайомими, які проживають в інших містах України, займався незаконним збутом амфетаміну. Рекламували наркоділки свою «продукцію» за допомогою розміщених на будівлях надписів з адресою телеграм-каналу, у якому формувались заявки клієнтів на придбання наркотичних речовин.
 
Збут відбувався за системою так званих «закладок»: продавці ховали пакетики з амфетаміном у малолюдних місцях, а покупцям надсилали фотозображення з дислокацією їх розташування.
 
У ході санкціонованого обшуку в автомобілі марки «BMW», що належить маріупольчанину, виявлено та вилучено близько 200 г готового для продажу амфетаміну.
 
Наразі досудове розслідування завершено. На вирок суду зловмисник чекатиме під вартою.
 
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1879