Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2019

Амфетамін – поштою: задокументовано факт отримання зловмисником посилки з наркотиками для подальшого збуту

Прокуратурою Донецької області спільно із слідчими Головного управління Національної поліції України в Донецькій області викрито двох чоловіків (які є особами, тимчасово переміщеними з окупованої території Донецької області) у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) КК України.
 
         
 
У рамках досудового розслідування встановлено, що 34-річний чоловік отримував від невставленої слідством особи через поштового перевізника посилки з наркотичними засобами з метою подальшого збуту.
 
12 червня зловмисник попросив свого кума, який працює керівником одного з підрозділів Донецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, підвезти його на автомобілі до приміщення фірми-перевізника задля отримання чергової посилки.
 
Забравши зазначене поштове відправлення, чоловік повернувся до автівки, де і був затриманий правоохоронцями.  Під час проведеного обшуку у посилці виявлено та вилучено близько 100 г готового для продажу амфетаміну, а серед речей отримувача - електронні ваги, телефон та експрес-накладні.
 
На даний час досудове розслідування триває. Питання щодо оголошення підозри особам, причетним до зазначеного правопорушення, вирішуватиметься за результатами призначених слідчим експертних досліджень вилученої з посилки наркотичної речовини.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1677