Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2019

За незаконне поводження зі зброєю колишній крадій проведе за гратами 3 роки

Три роки позбавлення волі визначив Артемівський міськрайонний суд Донецької області у якості покарання зловмисникові, який вчинив злочин, передбачений  ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 30-річний мешканець м. Бахмута налагодив продаж патронів та корпусів оборонної осколкової гранати типу Ф-1, які придбав у невстановленої особи. Під час другого етапу закупівлі чоловік продав оперативним покупцям  за 500 грн 11 патронів калібру 7,62х39 мм та 1 патрон 5,45х39мм,  та за 1000 грн 2 корпуси оборонної осколкової гранити типу Ф-1, на чому його було викрито та  затримано правоохоронцями.
 
Суд погодився з ґрунтовними доказами публічного обвинувачення, яке підтримувала Артемівська місцева прокуратура, та виніс обвинувальний вирок, який, до речі, став другим у житті злодія, адже він пішов на новий злочин під час відбування покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки, призначеного йому судом у липні 2018 року за скоєння крадіжки.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1908