Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2019

Посадову особу Маріупольського об’єднаного управління Пенсійного фонду України притягнуто до відповідальності за неповідомлення НАЗК про придбання у власність двох автомобілей

Жовтневим районним судом Донецької області розглянуто адміністративний протокол про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 2 ст. 176 КУпАП.
 
Установлено, що головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Маріупольського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області у 2018 році придбала два автомобіля Chevrolet Aveo 2008 року випуску, загальною вартістю понад 215 тис грн, однак у порушення вимог чинного законодавства не повідомила про це Національне агентство з питань запобігання корупції.
 
За принципової позиції Маріупольської місцевої прокуратури №1 суд визнав жінку винною у зазначених правопорушеннях та наклав адміністративні стягнення  за кожне у вигляді штрафу у розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 1700 грн.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1967