Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2019

Оголошено обвинувальний вирок чоловіку, який роками знущався з власної матері

За якісного публічного обвинувачення, яке підтримувала у Дзержинському міському суді Костянтинівська місцева прокуратура, 37-річного чоловіка, раніше судимого за аналогічні злочини, засуджено за  ст.126-1 (домашнє насильство) КК України.
 
Суд встановив, що протягом багатьох років чоловік, проживаючи разом зі своєю 55-річною матір’ю у  квартирі в одному з районів м. Торецька, після вживання алкогольних напоїв постійно вчиняв сварки, в ході яких висловлювався на адресу матері нецензурною лайкою, погрожував, залякував, виганяв з квартири або навпаки не пускав до житла, а також розкидував по кімнаті різноманітні речі, тим самим вчиняючи над жінкою психологічне насилля.
 
При цьому чоловіка не зупиняв і той факт, що він з грудня 2018 року постійно перебував на превентивних обліках Національної поліції за категорією «сімейний насильник» та тричі притягувався до адміністративної відповідальності.
 
Тож суд, погодившись із беззаперечними доказами, які надала сторона обвинувачення, призначив чоловікові покарання у вигляді 240 годин громадських робіт, а чи стане проголошений вирок останнім у його біографії, покаже час.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2043