Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2019

Перед судом постануть місцеві мешканці, які на території м. Маріуполя вербували жінок для сексуальної експлуатації у Чеській республіці

Відділом нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури Донецької області до Жовтневого районного суду м. Маріуполя направлено обвинувальний акт за ч. 3 ст.149 (торгівля людьми, вчинена організованою групою осіб) КК України стосовно трьох осіб, які вербували та вивозили молодих дівчат з метою сексуальної експлуатації до Чеської Республіки. 
 
 
         
 
Нагадаємо, у період часу з грудня 2018 року по липень 2019 року 54-річний, 45-річний та 38-річна місцеві мешканці підшукували у м. Маріуполі молодих жінок, які знаходились у важкому соціальному та матеріальному стані, з метою їх вербування та подальшого переміщення до м. Прага Чеської Республіки для сексуальної експлуатації. На території вказаної країни жінки за грошову винагороду, яка розподілялась між зловмисниками, надавали сексуальні послуги.
 
 
 
Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1910