Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.10.2019

Керівника підприємства підозрюють у зловживанні службовими обов’язками, що коштували місцевому бюджету майже 320 тис грн

21 жовтня 2019 року прокуратурою Донецької області 34-річному керівнику товариства з обмеженою відповідальністю повідомлено про підозру за фактом заволодіння грошовими коштами шляхом зловживання службовими обов’язками, яке завдало шкоди  місцевому  бюджету на суму понад 318 тис грн (ч. 4 ст. 191 КК України).
 
За даними слідства встановлено, що у грудні 2016 року товариство з обмеженою відповідальністю уклало з підприємством електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» м. Маріуполя договір на постачання електрично-ілюмінаційного обладнання, однак поставило замовнику три світлові композиції, нижчі за ціною та які не відповідають технічним вимогам, зазначеним у тендерній документації. У подальшому зазначене обладнання прийнято на баланс комунального підприємства, внаслідок чого міському бюджету завдано матеріальних збитків майже на 320 тис грн.
 
Наразі досудове розслідування триває, вирішується питання накладення арешту на майно підозрюваного для забезпечення цивільного позову.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2125