Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.11.2019

Перед судом постануть чоловік та його падчерка, які перетворили свою оселю в лабораторію з виготовлення наркотиків

Добропільським відділом Костянтинівської місцевої прокуратури направлено до Добропільського районного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307, ч.2 ст.311 та ч.3 ст.311 КК України стосовно двох осіб, які обвинувачуються у незаконному придбанні, зберіганні, виготовленні та збуті наркотичних засобів і прекурсорів в особливо великих розмірах.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що  31-річна жінка спільно з 57-річним співмешканцем своєї матері протягом 2018-2019 років виготовляли за місцем мешкання наркотики та прекурсори, які у подальшому реалізовували на території торговельно-розважального закладу м. Добропілля.
 
Під час проведених оперативних заходів протиправну діяльність зловмисників викрито та задокументовано. У ході обшуків вдома у вказаних осіб та на складі торгівельно-розважального комплексу вилучено два види прекурсорів: 1 літр ангідриду оцтової кислоти та 3 500 пігулок псевдоефедрину, що в 50 та 30 разів відповідно перевищує мінімально встановлені межі для особливо великих розмірів вказаних речовин.
 
Крім того, виявлено кілька мішків з близько 3 кг макової соломки, висушеної, подрібненої та готової для незаконної реалізації та прилади для вимірювання та виготовлення наркотичних засобів.
 
Наразі досудове розслідування завершено.
 
За санкціями статей обвинувачуваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2099