Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.01.2020

На Донеччині вшанували пам’ять пасажирів рейсового автобусу, загиблих під час обстрілу блокпоста Бугас неподалік Волновахи

Сьогодні, 13 січня, у Волноваському районі за участю першого заступника прокурора Донецької області Сергія Зайця відбувся мітинг, присвячений п’ятій річниці обстрілу незаконними збройними формуваннями «ДНР» з установок залпового вогню «Град» блокпоста Бугас, у ході якого снаряди вибухнули біля рейсового автобусу «Златоустівка - Донецьк». Внаслідок ворожої атаки 12 пасажирів загинули на місці та ще 18 отримали тяжкі поранення.
 
         
 
Вшанувати пам’ять загиблих на місце цієї трагедії також прибули заступники голови Донецької обласної державної адміністрації, представники Головного управління ДСНС України у Донецькій області, Національної поліції України, військової-цивільної адміністрації м. Волновахи, штабу Операції об’єднаних сил, народні депутати України і родичі загиблих.
 
         
 
Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку та, запаливши траурні лампадки, вшанували пам'ять жертв теракту хвилиною мовчання.
 
 
«Ця жахлива подія сталась 13 січня 2015 року. Цей день ми завжди будемо пам’ятати, бо це є болюча тема для кожного донеччанина. Особи, які підозрюються у скоєнні цього злочину, продовжують перебувати на тимчасово окупованій території Донецької області, але я впевнений, що час відповідальності за людські смерті для них неодмінно настане», - наголосив Сергій Заєць.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1618