Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.02.2020

У прокуратурі розпочато тренінг з вивчення міжнародного гуманітарного та кримінального права

Сьогодні, 12 лютого 2020 року у приміщенні прокуратури Донецької області розпочався дводенний тренінг з питань міжнародного гуманітарного права, покликаного захищати права цивільних осіб в умовах збройних конфліктів.
 
         
 
Участь у заході взяли представники Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні, а також викладачі Національної академії прокуратури України, керівництво та прокурори обласної прокуратури.
 
        
 
Відкриваючи захід, прокурор Донецької області Євген Білоусов зазначив, що отримана у ході тренінгів інформація поглибить знання прокурорів у галузі міжнародного гуманітарного права, а виконання практичних завдань розширить можливості правильної класифікації конфліктів і кваліфікації їх порушень та інших міжнародних злочинів.
 
Учасники тренінгу впевнені, що вивчення міжнародної практики у вказаній сфері сприятиме вдосконаленню знань у сфері міжнародного гуманітарного та кримінального права, зокрема і щодо діяльності міжнародних судових інституцій, таких як Міжнародний кримінальний суд.
 
На другий день заходу заплановано обговорення результатів виконання тренінгових завдань, отриманих сьогодні прокурорами.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 
 


кількість переглядів: 1643