Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2020

У постачальника та реалізатора алкогольних напоїв вилучено понад 28 000 пляшок горілки з акцизними марками, що містять ознаки фальсифікації

Краматорська місцева прокуратура продовжує вживати дієві заходи щодо виявлення фактів та припинення реалізації об’єктами торгівлі підакцизних товарів з істотними порушеннями чинного законодавства.
 
         
 
У ході досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 199 (зберігання, придбання, перевезення з метою використання при продажу товарів, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного податку) КК України встановлено, що в одному з магазинів м. Краматорська продавались алкогольні вироби з марками акцизного податку сумнівного походження.
 
         
 
Результатами проведеної судово-технічної експертизи підтверджено невідповідність акцизних марок державним стандартам. 
 
На підставі ухвали слідчого судді, 20 березня 2020 року, у приміщенні вказаного магазину та на території складу підприємства, яке поставляло товар у роздрібну мережу м. Краматорська, проведено обшуки, в результаті яких виявлено та вилучено понад 28 000 пляшок горілчаних виробів з акцизними марками, що містять ознаки фальсифікації.
 
На даний час за місцями розташування торговельних об’єктів тривають невідкладні слідчі дії.
          
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 
 

кількість переглядів: 1876