Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.03.2020

Поліцейському повідомлено про підозру у службовому підробленні та незаконному привласненні зброї

За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську, працівнику поліції одного з відділів ГУ НП в Донецькій області повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 (службове підроблення, тобто складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів), ч. ч. 2, 3 ст. 191 (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена повторно) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у 2018 році старший інспектор сектору превенції, підробивши офіційні документи, а саме квитанції на прийняту зброю, привласнив 2 гладкоствольні мисливські рушниці «ИЖ-58» та «ТОЗ-34», які за відсутності бажання продовжувати строк дії відповідних дозволів на право їх носіння і зберігання здали в поліцію громадяни.
 
Досудове розслідування триває. Вирішується питання про відсторонення підозрюваного від займаної посади та обрання йому запобіжного заходу.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1700