Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.10.2020

Заарештовано колишнього прикордонника, який підозрюється у вимаганні 3000 доларів США (ФОТО)

За клопотанням Маріупольської місцевої прокуратури №1 колишньому працівнику Державної прикордонної служби, який підозрюється у вимаганні чужого майна з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами (ч. 2 ст. 189 КК) судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без альтернативи внесення застави.
 
Нагадаємо, колишній прикордонник, з метою незаконного збагачення вимагав у знайомого маріупольця 3000 доларів США. За цю суму він обіцяв чоловіку, що «вирішить» питання про не притягнення його до кримінальної відповідальності за, нібито, скоєний кілька років тому злочин. 20 жовтня, за оперативного супроводу ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, вимагача затримали під час передачі частини грошових кошті у сумі 28 000 грн.
 
Досудове розслідування триває.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1229