Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.10.2020

Прокуратура домоглась від підрядника завершення термомодернізації двох шкіл на 1,8 млн грн

Завдяки принциповій позиції Краматорської місцевої прокуратури підрядною організацією повністю освоєно авансові кошти місцевого бюджету, виділені на термомодернізацію двох загальноосвітніх шкіл у м. Краматорську.
 
Нагадаємо, у жовтні 2018 року між управлінням Краматорської міської ради та Акціонерним товариством «БАК будівельна компанія» (м. Прага, Чеська Республіка, представництво – м. Київ) укладено договір на виконання капітального ремонту будівель 2 загальноосвітніх шкіл м. Краматорська вартістю понад 8 млн грн. Проте станом на червень 2020 року з 2 млн грн, наданих підприємству у якості авансу за роботи з термомодернізації закладів, не освоєно та не повернуто замовнику понад 1,8 млн грн. 
 
За цих підстав прокуратура звернулась до Господарського суду Донецької області з позовом в інтересах держави в особі Управління капітального будівництва та перспективного розвитку Краматорської міської ради щодо примусового стягнення вказаних коштів.
 
На даний час провадження у справі судом закрито у зв’язку з добровільним виконанням підрядником обумовлених робіт на зазначену суму. 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1169