Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.05.2021

У Дружківці викрито чоловіка, який зберігав та використовував дитячу порнографію (ФОТО)

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом одержання доступу, зберігання та використання дитячої порнографії (ч. 1 ст. 301-1 КК України).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що упродовж 2021 року 55-річний мешканець м. Дружківки шляхом підключення до Інтернету за допомогою WiFi роутера, встановленого у сусідській квартирі, знаходив у мережі, зберігав та використовував матеріали порнографічного характеру.
 
    
 
У ході санкціонованого слідчим суддею обшуку за місцем мешкання фігуранта виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони, які містять численні файли з ознаками дитячої порнографії.
 
    
 
На даний час вилучене майно направлено на експертизу. Вирішуються питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.  
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим управлінням за оперативного супроводу Управління міграційної поліції ГУНП в Донецькій області та відділом протидії кіберзлочинам в Донецькій області Департаменту кіберполіції НП України.
 
 
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1035