Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2022

Зрадили присязі на вірність Україні - повідомлено про підозру двом поліцейським

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури двом працівникам поліції заочно повідомлено про підозру у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).
За даними слідства, у березні 2022 року 29-річна слідча слідчого відділення відділу поліції № 4 Маріупольського районного управління поліції та 48-річна старша інспекторка сектору кадрового забезпечення Маріупольського районного управління поліції ГУНП в Донецькій області зрадили присязі на вірність Україні та почали працювати на окупаційну владу рф.
 
Підозрювані добровільно зайняли посади на тимчасово захопленій території Донеччини у незаконно створеному «Мангушському районному відділі внутрішніх справ мвс днр».
 
Дії правопорушниць спрямовані на завдання шкоди суверенітетові, територіальній цілісності, недоторканності та обороноздатності України.
 
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Територіального управління Державного бюро розслідувань (з дислокацією у м. Маріуполь), розташованого у м. Краматорську за оперативного супроводу Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1452