Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2023

Армія рф атакувала Часів Яр, Авдіївку та Торецьк – розпочато розслідування за фактами вбивства двох та поранення однієї людини

Окупанти продовжують вбивати мирне населення Донеччини. Сьогодні зранку російські війська продовжили руйнувати м. Авдіївку. Внаслідок розриву снаряду місцевий мешканець 67 років, який під час обстрілу перебував на вулиці, дістав відкрите проникаюче поранення грудної клітини. Потерпілого доставили до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги.
Також армія рф вкотре атакувала м. Часів Яр. Від отриманих тілесних ушкоджень на території приватного домоволодіння загинув 59-річний чоловік.
 
Під ворожим вогнем опинилося й смт Північне м. Торецька, де зазнав смертельних поранень 49-річний місцевий.
 
    
 
За попередньою інформацією, населені пункти окупанти обстріляли з артилерії. Вибухами пошкоджено житлові будинки та кафе.
 
         
 
Прокурори вживають всі можливі й належні заходи для фіксації воєнних злочинів рф. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).
 
Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази: https://warcrimes.gov.ua.
 
Відділ інформаційної політики
Донецької обласної прокуратури

кількість переглядів: 522