Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2017

Прокуратура вимагатиме суворішого покарання для чоловіків, що скоїли розбійний напад на літню жінку

У ході досудового розслідування, яке проводилося під процесуальним керівництвом Волноваської місцевої прокуратури встановлено, що у жовтні 2016 року троє чоловіків вчинили розбійний напад на 79-річну пенсіонерку.
 
Одягнувши саморобні маски, зловмисники проникли до будинку літньої жінки, де побили потерпілу металевим предметом та, намагаюсь її задушити, вимагали повідомити про місцезнаходження цінних речей і грошей.
 
Не знайшовши у будинку потерпілої будь-яких цінностей та грошових коштів, чоловіки заволоділи двома мішками картоплі, двома сітками з цибулею та часником, а також старим телевізором.
 
У результаті злочинних дій літня жінка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.
 
Вироком Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя двом нападникам призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна, третьому - 4 роки з конфіскацією майна.
 
Волноваська місцева прокуратура не погодилась з призначеним покаранням у зв’язку з його м’якістю, тому готує апеляційну скаргу до Апеляційного суду Донецької області та вимагає для чоловіків максимальне покарання, передбачене ч. 3 ст. 187 (розбій) КК України – 12 років позбавлення волі.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2464