Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2018

Мешканцю Бахмута повідомлено про підозру у спробі надати хабар поліцейському

Під процесуальним керівництвом Артемівської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 369 (закінчений замах на надання неправомірної вигоди за невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує та надає таку вигоду, дій з використанням службового становища) КК України.
 
             
 
Слідчим встановлено достатньо ґрунтовних доказів для повідомлення про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення 28-річному мешканцю м. Бахмуту.
 
Установлено, що 4 листопада співробітниками Бахмутського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області затримано автомобіль «Газель», який перевозив свіжоспилену деревину невідомого походження.
 
У цей час на місце події прибув чоловік, який напередодні надав вказаний автомобіль для використання своєму товаришеві, та розуміючи, що авто буде вилучено  на штрафмайданчик, запропонував одному з поліцейських неправомірну вигоду, на що останній відповів категоричною відмовою.
 
Для подальшого вмовляння правоохоронця чоловік самовільно сів у патрульний автомобіль, та виходячи з нього після повторної пропозиції надання неправомірної вигоди, незважаючи на відмову поліцейського, залишив у салоні грошові кошти у сумі 2000 грн, чим вчинив замах на надання неправомірної вигоди.  Цього разу відповіддю поліцейського на зухвалі неправомірні дії зловмисника став виклик слідчо-оперативної групи.
 
Злочинні дії підозрюваного було припинено, грошові кошти вилучено.
 
На даний час досудове розслідування триває.
 
                            Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1854