Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2018

На АЗС Донеччини за втручання прокуратури із незаконного обігу вилучено понад 55 тон паливно-мастильних матеріалів

Завдяки скоординованим прокуратурою Донецької області заходам із запобігання та протидії нелегальній діяльності  автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів,  співробітниками оперативного управління Головного управління Державної фіскальної служби в Донецькій області спільно із спецпідрозділом податкової міліції ДФС України, залученим до складу Об’єднаних сил, у містах Маріуполь, Авдіївка, Дружківка та Родинське встановлено 6 фактів збуту пального без отримання дозвільних документів, передбачених чинним законодавством України.
 
              
 
Стосовно правопорушників складено протоколи за ч. 1 ст. 164 КУпАП. З незаконного обігу вилучено понад 55 тон паливно-мастильних матеріалів і скрапленого газу на суму близько 1,4 млн грн. та обладнання - на 3,3 млн грн.
 
            
 
Крім того, керівниками місцевих прокуратур знайдено підстави для внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей про 8 кримінальних правопорушень, пов’язаних із недотриманням правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що створює загрозу життю та здоров’ю людей, а також законів України «Про охорону навколишнього природного середовища» та «Про охорону атмосферного повітря» - з причини відсутності дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.
 
Спільні заходи щодо протидії нелегальному функціонуванню АЗС/АГЗП на Донеччині тривають.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2616