Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2018

Чоловіка, який спричинив смертельні травми літній жінці, взято під варту

Волноваською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні кримінального провадження за фактом вбивства 78-річної мешканки с. Рівнопіля Волноваського району.
 
Установлено, що на початку листопада родичі знайшли померлу пенсіонерку у власному ліжку з явними ознаками насильницької смерті. Виявилось, що напередодні до жінки у гості прийшов 41-річний місцевий мешканець, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Під час сумісного розпивання спиртних напоїв між ними виникла сварка, і чоловік умисно наніс потерпілій кілька ударів руками і ногами в область тулуба і голови. Від отриманих тілесних ушкоджень старенька загинула на місці, а зловмисник пішов додому, де згодом був виявлений правоохоронцями.
 
За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
 
На даний час Волноваською місцевою прокуратурою зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
 
Триває досудове розслідування.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2044