Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2018

Неповнолітнього юнака судитимуть за незаконне зберігання наркотиків

Артемівською місцевою прокуратурою погоджено та скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 1 ст. 309 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України стосовно неповнолітнього мешканця міста Бахмут.
  
У ході досудового розслідування встановлено, що у вересні поточного року, знаходячись на полі, юнак виявив п’ять кущів дикоростучої рослини роду коноплі. Достовірно знаючи про наркотичний вміст вказаної рослини, зловмисник зірвав верхівки з листям, приніс додому, висушив, подрібнив та розклав виготовлений таким чином небезпечний наркотичний засіб канабіс у пластикові і скляні ємності та паперові згортки для подальшого особистого вживання.
 
На даний час досудове розслідування його злочинної діяльності завершено, подальшу долю правопорушника вирішить суд.
 
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
 
                           Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2150