Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2019

За ініціативи прокуратури у Марїнському районі визначено фронт робіт, до яких залучатимуть неплатників аліментів

У Мар’їнському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області за участю прокурора Волноваської місцевої прокуратури відбулась робоча зустріч щодо підведення підсумків діяльності підрозділу пробації за 2018 рік.
 
                                               
 
За результатами спілкування винесено дві вказівки щодо усунення порушень законодавства в питаннях відбування засудженими покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.
 
Зокрема, за ініціативи прокурора, з метою виконання вимог про суспільно-корисні роботи, до яких залучають дану категорію громадян, сільськими та селищними радами Мар’їнського району прийняті рішення про перелік об’єктів, на яких відбуватимуть покарання особи, притягнуті до адміністративної відповідальності за несплату аліментів, та робіт, які вони виконуватимуть, а саме прибирання сміття, опалого листя, снігу, підрізка дерев, фарбування будинків тощо.
 
В ході зустрічі також обговорені питання більш чіткої взаємодії органу пробації  з органами прокуратури та поліції, стан додержання вимог законодавства під час контролю за відбуванням засудженими покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та інших напрямів діяльності, з урахуванням реформування органу пробації України.
 
Зустріч проходила у формі активного діалогу, у ході якого обговорювались найбільш проблемні питання, що виникають при роботі з засудженими особами.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 1752