Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2019

За жорстоке побиття чоловіка двоє друзів вкотре опинились за ґратами

Краматорським міським судом винесено вирок за скоєння кримінального правопорушення,   передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб) КК України, двом раніше судимим мешканцям Краматорська віком 29 та 34 роки.
 
У ході судового розгляду встановлено, що у ніч на 25 жовтня 2018 року в одному з приватних будинків м. Краматорська троє товаришів та жінка вживали спиртні напої. Під час застілля між гостями та власником оселі виникла сварка, яка швидко переросла у жорстоку бійку.
 
Отримавши від нападників понад 10 ударів в область голови та грудної клітини,
знесилений чоловік впав на підлогу, де йому було завдано ще з десяток ударів ногами, а завершилось побиття розтрощенням на його голові стільця та добиванням відламаною дерев’яною ніжкою.
 
Результатом «дружніх» посиденьок стали для потерпілого відкрита черепно-мозкова травма з важким забоєм головного мозку, відкритий перелом кісток черепа, осколковий перелом щелепи і кісток носа та множинні забиті рани голови.
 
Суд, погодившись з позицією публічного обвинувачення, яке підтримувала Краматорська місцева прокуратура, визнав нападників винними в інкримінованому злочині та засудив старшого з них до 8 років 6 місяців, а молодшого - до 7 років 6 місяців позбавлення волі.
 
                              Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2049