Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2019

За вбивство чоловіка лопатою зловмисника засуджено до 7 років позбавлення волі

Красноармійським міськрайонним судом за вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), до 7 років позбавлення волі засуджено 38-річного мешканця м. Мирнограду.
 
Красноармійською місцевою прокуратурою доведено у суді, що в листопаді  2015 року чоловік вирішив з’ясувати стосунки з 40-річним колишнім співмешканцем рідної сестри. Жінка познайомилась з неодноразово судимим чоловіком заочно, коли той відбував покарання за вчинення розбійного нападу. Після повернення з місць позбавлення волі знайомець приїхав до Мирнограду та поселився у неї, а коли впродовж 2 років обіцяної сімейної ідилії не вийшло, жінка вказала співмешканцю на двері, натомість  той продовжив до неї ходити, залякував побиттям і навіть вбивством її та її неповнолітню доньку.
 
Після чергової скарги на ганебну поведінку свого колишнього братові, останній взяв садову штикову лопату, прийшов до будинку сусіда, де останніми днями мешкав екс-співмешканець сестри, та наніс йому ребром лопати потужний удар в область голови. За висновками експертів, саме це ушкодження стало причиною смерті чоловіка, яка настала через декілька діб – труп було знайдено на узбіччі дороги неподалік с. Московське Покровського району.
 
Суд визнав обвинуваченого винним в інкримінованому злочині, а отже  наступні 7 років він сам перебуватиме за ґратами.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2073