Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2019

Ювенальний прокурор обговорила зі студентами Приазовського державного технічного університету питання відповідальності за кримінальні правопорушення

З метою профілактики злочинності серед неповнолітніх та ознайомлення молоді з діяльністю органів прокуратури прокурор відділу ювенальної юстиції прокуратури Донецької області Альона Чуб зустрілась зі студентами Приазовського державного технічного університету.
 
                       
 
У ході зустрічі доповідач ознайомила студентів з правилами кримінального провадження та особливостями відповідальності неповнолітніх за вчинені кримінальні правопорушення.
 
Зокрема обговорено причини та підстави, за яких підлітки найчастіше йдуть на порушення Закону, вік, з якого настає кримінальна відповідальність, види покарань, які можуть бути застосовані до вказаної категорії осіб, та наслідки їх застосування.
 
 Також студентам роз’яснені питання щодо підстав застосування запобіжних заходів і особливостей надання правової допомоги неповнолітнім під час їх затримання та проведення досудового розслідування.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1774