Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2019

Судимість №5: зловмисника, який відбуває покарання за незаконні операції з наркотиками, засуджено за зберігання небезпечного арсеналу зброї

Три з половиною роки позбавлення волі визначив Артемівський міськрайонний суд Донецької області у якості покарання зловмисникові, який вчинив злочин, передбачений  ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.
 
                
 
Нагадаємо,  у лютому 2017 року 33-річний чотириразово судимий мешканець м. Залізне придбав у невстановленої особи (матеріали за даним фактом виділені в окреме кримінальне провадження) 18383 патрони, 13 реактивних протитанкових гранат, 6 пострілів гранатомета з підривачами, 4 фугасні та кумулятивні заряди, 7 підривачів до окопних зарядів, 18 бронебійно-трасуючих артилерійських патронів, 6 протитанкових гранат, 6 порохових зарядів, 3 мінні підривачі, 88 корпусів гранат РГД-5 та 13 – Ф-1, 13 корпусів наступальної осколкової ручної гранати типу РГН , 5 - наступальної осколкової ручної гранати типу РГ-42, 32 засоби підриву та вибухову речовину тротил.
 
Вказаний  небезпечний арсенал зловмисник зберігав, наражаючи на небезпеку численну кількість людей, у господарчій будівлі в місті Бахмут, де його у жовтні 2018 року було виявлено та вилучено правоохоронцями.
 
Суд погодився з ґрунтовними доказами публічного обвинувачення, яке підтримувала Артемівська місцева прокуратура, та виніс засудженому обвинувальний вирок, який, до речі, став другим для чоловіка за останні півроку, адже він вже відбуває дворічне покарання, призначене йому судом у листопаді минулого року за незаконне зберігання наркотиків.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1669