Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.05.2019

Злочинна група, яка виготовляла та продавала фальшиві долари США, очікуватиме на вирок суду під вартою

За клопотанням прокуратури Донецької області Жовтневим районним судом м. Маріуполя обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою трьом зловмисникам, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 199 (виготовлення та збут підроблених грошей) КК України.
 
 
                        
 
Нагадаємо, 13 травня прокуратурою спільно з Головним управлінням Служби безпеки України в Донецькій і Луганській областях та слідчими Головного управління Національної поліції України в Донецькій області викрито 31-річну та 39-річного мешканців м. Краматорська, а також 42-річного мешканця м. Бердянська, які виготовляли під замовлення за допомогою спеціальних технічних засобів та збували у Краматорську підроблені кошти іноземної валюти, а саме долари США. Зокрема задокументовано факт продажу учасниками групи 3 900 доларів США з ознаками підроблення за ціною 21 400 грн. Під час передачі вказаних коштів оперативному покупцю зловмисників викрито.
 
У ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігурантів виявлено та вилучено спеціальні технічні засоби, за допомогою яких виготовлялись підроблені грошові кошти, та 3 900 фальшивих «доларів США».
 
Наразі досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1646