Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

Тричі вдарила ножем: замах на умисне вбивство чоловіка привів жінку до домашнього арешту

За клопотанням  Мар’їнського відділу Волноваської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту строком на 60 діб мешканці м. Курахове, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15,  ч. 1 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство) КК України.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 28 травня, близько 18:00, 52-річна жінка разом із 42-річним співмешканцем за місцем мешкання вживали спиртні напої. Після чергової чарки між ними виникла сварка, в ході якої чоловік, який вже звик вирішувати конфлікти з жінкою шляхом її побиття, знову завдав їй тілесних ушкоджень. Сп’яніла хазяйка, замість того, щоб покликати на допомогу сусідів чи поліцію, схопила зі столу кухонний ніж та тричі вдарила їм співмешканця у грудну клітину і один раз у живіт.
 
Поранений втік від своєї нападниці на вулицю, де його побачили перехожі – вони і викликали на місце злочину поліцейських. З проникаючими колото-різаними пораненнями потерпілого доставлено до лікарняного закладу, а його співмешканку – до слідчого ізолятору.
 
Досудове розслідування триває.
 
                              Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1814