Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2019

За сексуальне насильство над дітьми ґвалтівник проведе 14 років за гратами

Завдяки ґрунтовній та послідовній позиції публічного обвинувачення, яке підтримувала у суді Маріупольська місцева прокуратура №2, оголошено вирок злочинцю, який скоїв кримінальні правопорушення, передбачені ч.4 ст.152 (зґвалтування) та  чч.1,2 ст.156 (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, та малолітніх осіб) КК України.
 
У ході судового процесу встановлено, що навесні 2017 року 48-річний місцевий мешканець, який до цього тричі засуджувався за злочини сексуального характеру, вчинив кілька нападів на неповнолітніх дівчат, які мешкали у Лівобережному районі м. Маріуполя.
 
Зокрема, у березні, прослідкувавши за дівчинкою, яка саме заходила до під’їзду багатоквартирного будинку, зловмисник, приставши до горла наляканої дитини канцелярський ніж, вчинив щодо неї розпусні дії.
 
Вже наступного місяця чоловік зустрів у під’їзді ще одного будинку трьох дівчат віком від 12 до 13 років та вчинив стосовно них такі ж самі злочинні дії. А вийшовши на злочинне «полювання» через декілька днів, знову погрожуючи розправою за допомогою канцелярського ножа, задовольнив свою статеву пристрасть, зґвалтувавши у неприродний спосіб 10-річну дівчинку.
 
Наступного дня після скоєного збоченця встановлено та взято під варту.
 
За вироком суду, найближчі 14 років свого життя педофіл-рецидивіст проведе в камері кримінально-виконавчої установи закритого типу.
 
                             Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2342