Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.09.2019

Нічний домашній арешт обрано запобіжним заходом для нетверезої жінки, яка намагалась вбити ножем свого співмешканця

Селидівським відділом Красноармійської місцевої прокуратури погоджено повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (закінчений замах на умисне вбивство) КК України  29-річній жінці, яка намагалася вбити свого співмешканця.
 
У ході досудового розслідування встановлено, що 25 серпня, приблизно о 22:00, жінка разом зі своїм 37-річним цивільним чоловіком розпивали спиртні напої за місцем її мешкання. В процесі вечері у подружжя виникла сварка з приводу того, що чоловік, на думку власниці оселі, останнім часом постійно її обманює. У відповідь на висловлені претензії співмешканець спочатку застосував образи, а потім намагався вдарити співмешканку. Не витримавши грубої поведінки чоловіка, жінка схопилась за ножа та вдарила ним грубіяна тричі у грудну клітину, після чого пішла відпочивати.
 
Життя потерпілому врятувало те, що він зміг вийти з квартири до під’їзду, де зустрів свого сусіда, який викликав швидку допомогу. Лікарі діагностували у потерпілого три проникаючі колото-різаної рани грудної клітини з пораненням серця та внутрішньочеревну кровотечу.
 
На даний час суд застосував до підозрюваної  запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. 
 
Досудове розслідування триває.
 
  Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1842