Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2019

У прокуратурі Донецької області пройшов навчально-методичний семінар «Школа публічного обвинувача»

Прокурори Донеччини постійно працюють над здобуттям нових знань і умінь, підвищенням своїх професійних навичок. 
 
         
 
20 та 23 вересня у прокуратурі області у м. Маріуполі та у Краматорській місцевій прокуратурі проведено спеціалізований захід підвищення професійного рівня прокурорів - навчально-методичний семінар «Школа публічного обвинувача».
 
         
 
Участь у заході взяли працівники управління підтримання обвинувачення в суді прокуратури області, керівники місцевих прокуратур та прокурори, відповідальні за даний напрямок роботи. 
 
         
 
            Семінар, який відкрила заступник прокурора Донецької області Наталія Бойко, проходив у формі живого діалогу між учасниками заходу. Працівники галузевого управління виступили з окремими питаннями щодо підтримання публічного обвинувачення в суді та проблем ухвалення реабілітуючих судових рішень.
Обговорювались основні типові порушення вимог кримінального та кримінального процесуального законодавства, які допускаються при оскарженні судових рішень в апеляційному та касаційному порядках, задля їх уникнення в майбутньому.
Прокурори місцевих прокуратур вирішили практичні завдання щодо застосування кримінального та кримінального процесуального законів з урахуванням правових висновків та позиції Верховного Суду у кримінальних провадженнях.
            По закінченню учасники семінару обмінялись думками щодо особливостей роботи на зазначеному напрямку.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2002