Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2019

Підозрювана у замовленні вбивства власного чоловіка очікуватиме на вирок суду під вартою

Сьогодні, 2 жовтня, ухвалою слідчого судді Жовтневого районного суду м. Маріуполя  задоволено клопотання прокуратури Донецької області щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб 36-річній мешканці Волноваського району, яка обґрунтовано підозрюється в організації умисного вбивства з корисливих мотивів, на замовлення, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ст. ст. 14 ч. 1, 27 ч. 3, 115 ч. 2 п. п. 6, 11, 12 Кримінального кодексу України.
 
Установлено, що на початку вересня жінка,  не бажаючи ділити в процесі розлучення з 38-річним чоловіком, що займається веденням фермерського господарства, спільно нажите майно, запропонувала 40-річному знайомому позбавити його життя за грошову винагороду.
 
Знайшовши у м. Маріуполі громадянина для вчинення вказаного злочину, зловмисник передав йому всю необхідну інформацію про «жертву» та віддав грошовий завдаток. Після створення співробітниками Служби безпеки України  імітування обстановки так званого «вбивства» найманець зателефонував посереднику та повідомив про виконання замовлення, домовившись про зустріч для отримання другої частини грошової винагороди в Приморському районі м. Маріуполя, під час якої співучасників затримано працівниками правоохоронних органів.
 
1 жовтня чоловіку, який винайняв так званого «вбивцю», обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1536