Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2019

Прокуратура оскаржує у суді законність рішення міської ради щодо надання в оренду земельної ділянки під розміщення торгових павільйонів

Маріупольською місцевою прокуратурою №2 у ході моніторингу мережі Фейсбук виявлено інформацію за фактом так званої «скандальной кражи детского сквера» у м. Маріуполі, опубліковану 04.10.2019.
 
З огляду на зазначене повідомляємо, що у липні 2017 року Маріупольською міською радою прийнято рішення про затвердження проекту землеустрою з відведення із земель житлової та громадської забудови земельної ділянки площею 0,0360 га, нормативно грошовою оцінкою 578354 грн., розташованої у Лівобережному районі міста, яким у тому числі затверджено проект землеустрою та надано землю в оренду громадянці строком на 10 років для розміщення та експлуатації торгівельних павільйонів.
 
У червні 2018 року, враховуючи порушення міською радою порядку, встановленого Земельним кодексом України, прокуратура звернулась до Орджонікідзевського районного суду м. Маріуполя з позовною заявою про визнання незаконним та скасування вищевказаного рішення.
 
Судовий розгляд триває. Наступне судове засідання призначено на 23 жовтня 2019 року.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 1850